Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-03@10:13:11 GMT

رابطه آسم و شیوع آنفولانزا و بیماری‌ سرماخوردگی‌های فصلی

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۰۱۲۷

رابطه آسم و شیوع آنفولانزا و بیماری‌ سرماخوردگی‌های فصلی

مدیر درمانگاه شبانه روزی کودکان پگاه گفت:آسم یک بیماری مزمن است که در اطفال، زیر ۶ سال خودش را بروز می‌دهد. بعضی والدین نگران هستند که استفاده از اسپری برای کودک اعتیاد می‌آورد، البته اسپری یک روش تجویز دارو است و به هیچ عنوان اعتیاد نمی‌آورد.
دکتر پریسا ضیغمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه صدای ایران، درباره رابطه آسم و شیوع آنفولانزا و بیماری سرماخوردگی‌های فصلی عنوان کرد: ما بسیاری از کودکان را داریم که دچار سرفه‌های مزمن و شبانه می‌شوند و حملات مکرر خروسک را پیدا می‌کنند و یا وقتی می‌دوند دچار سرفه می‌شوند و یا سرماخوردگی‌های طولانی دارند که در واقع مبتلا به آسم هستند و والدین اطلاع ندارند که کودکشان آسم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص کودک و نوزاد افزود: توصیه می‌کنیم هر وقت دچار سرماخوردگی و سرفه می‌شوند و گرفتگی صدا دارند اسپری‌های استنشاقی را که توسط پزشک معالج به آن‌ها تجویز شده را استفاده کنند و همچنین کودکمان را در معرض آلرژن‌های محیطی قرار ندهیم، یعنی در اتاق خوابشان عروسک پشمی نباشد، بالش پر نباشد، ملافه آن‌ها هفته‌ای یک‌بار شسته شود.
مدیر درمانگاه شبانه روزی کودکان پگاه ادامه داد:اسپری، ادکلن، عطر باعث شعله‌ور شدن حمله آسم می‌شود. قلیان، سیگار حتی بوی سیگار که روی لباس پدر یا مادر است، می‌تواند مثل یک سم برای بیماران عمل کند.

دکتر ضیغمی ادامه داد: درصد کمی از آسم کودکان در دوره بزرگسالی ادامه پیدا می‌کند اکثریت افرادی که آسم خفیف دارند با همین درمان‌ها می‌توانند زندگی نورمالی را برای کودکشان فراهم کنند. آسم متوسط و شدید، گاهی تا سنین نوجوانی کودک ادامه پیدا خواهد کرد. پس با رعایت مواردی که پزشک به شما توصیه می‌کند می‌توانید از درمان‌های طولانی مدت استفاده کنید.
ویدئو گفتگوی صدای ایران با دکتر پریسا ضیغمی را مدیر درمانگاه شبانه روزی کودکان پگاه در ادامه ببینید:  

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران آسم آنفلوآنزا سرماخوردگی اطفال پگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۰۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی

یک رسانه عبری زبان فاش کرد نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه به بیماری‌های مرموزی مبتلا شده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی از بیمارهایی خبر داد که نظامیان اسرائیلی بازگشته از نوار غزه دچار آن شده و پزشکان برای تشخیص علت و تجویز دارو برای آن دچار مشکل شده‌اند.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نظامیان بازگشته از جنگ‌ و درگیری در نوار غزه دچار مشکلات جسمی ‌شده‌اند که پزشکان از تشخیص و به تبع آن تجویز معالجه برای آن دچار مشکل شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است، نظامیان مذکور که اکثر زخمی‌های جنگ در نوار غزه هم هستند و در مراکز توانبخشی بستری می‌باشند از مشکلات جسمی و روحی شدیدی رنج برده و حتی برخی از آنها به دلیل شدت مشکلات قدرت تکلم طبیعی خود را هم از دست داده‌اند.

این رسانه تاکید کرد، جراحات وارد شده به این نظامیان در نوار غزه قدرت تکلم، شنوایی، خوردن و نوشیدن صحیح را از آنها گرفته است.

نری بالید، کارشناس گفتار درمانی در بیمارستان توانبخشی ایخلوف در این رابطه گفت: برخی از نقاط ضعف در این افراد به وجود آمده است که اگر نتوانیم به راه حلی برای معالجه آن برسیم، تا سالیان درازی همراه آنها باقی خواهد ماند.

او گفت: شماری از نظامیان زخمی  با ضعف شدید شنوایی به اینجا منتقل شده‌اند، این مسئله از طریق وزوز گوش یا نوعی حساسیت نسبت به سر و صدای بالا یا دشواری در فهم سخنان طرف مقابل در صورت وجود هیاهو نمایان می‌شود.

این در حالی است که برخی دیگر هم با مشکل شنیدن صحیح صدا مشکل هستند و تارهای صوتی شماری از آنها آسیب جدی دیده است.

این کارشناس در عین حال اعتراف کرد: در بسیاری از موارد نظامیان آسیب‌های شدیدتری هم دیده‌اند اما ما قادر به کشف فوری آنها نبوده و بعد از چند هفته یا چند ماه متوجه آن می‌شویم، یکی از این موارد ناتوانی آنها در صحبت کردن طولانی با صدای بلند است، چنین مواردی نمی‌تواند در تست‌های استاندارد اولیه انجام گرفته از آنها مشخص شود.

مشکل دیگر موجود ناتوانی نظامیان بازگشته از نوار غزه ، یادآوری واژه‌ها یا نام اشخاص است، همچنین آنها مشکلاتی در بازگو کردن دقیق کلمات در زمانی که می‌خواهند در مورد مسئله‌ای سخن بگویند مواجه می‌شوند.

متخصص مذکور معتقد است، شاید مجروحیت‌های جسمی آشکار به مرور زمان بهبود پیدا کنند اما این نوع مشکلات که به شکل فیزیکی قابل تشخیص نیستند کیفیت زندگی این نظامیان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد زیرا آنها می‌بینند که توانایی برقراری ارتباط با دیگران حتی بکارگیری تلفن را ندارند.

21 درصد از نظامیان اسرائیلی تحت درمان روانی قرار گرفته‌اند

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟