Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@13:00:26 GMT

شربت گیاهی پدی کاف

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۷۸۸۴

شربت گیاهی پدی کاف

سرفه نوعی واکنش سیستم دفاعی بدن به منظور دفع ترشحات مواد زائد در هنگام بیماری می باشد. با شروع سرفه، سیستم دفاعی بدن به پاکسازی مجاری تنفسی اقدام می کند و ممکن است سرفه خشک یا همراه با خلط باشد. ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸ بازار نظرات - اخبار بازار -

شربت گیاهی پدی کاف:

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری تسنیم،  با آغاز فصل سرما، کودکان بیشتر در خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر سرماخوردگی و آنفولانزا قرار می گیرند و علائمی مانند سرفه و گلودرد در آن ها پدید می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شنیدن صدای سرفه کودکان برای والدین بسیار نگران کننده است. از این رو والدین تمام تلاش خود را می کنند تا این مشکل فرزندشان بهبود یابد.

علل ایجاد سرفه :

یکی از علل بروز سرفه ها، بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی می باشد که باعث تورم حنجره و نای می گردد. به دلیل مقاومت کمتر بدن کودکان، معمولا کودکان 3 تا 6 سال بیشتر دچار این عارضه می شوند و حتی گاهی تنفس طبیعی کودک نیز دچار اختلال می گردد.

هم چنین هنگامی که جسمی خارجی از طریق تنفس وارد مجاری تنفسی شود، مکانیزم دفاعی بدن، سرفه را شروع می کند تا بر اثر انقباض مسیر تنفس تخلیه شود. برخی از عوامل ایجاد کننده سرفه عبارتند از :

قرار گرفتن در محیط های دارای گرد و غبارحضور در محیط های آلوده به مواد شیمیاییترشحات اضافی مجاری هوایی و ریهمصرف داروهای مهار کننده آنزیم آنژیوتانسین 2 در بیماران قلبی

بهترین روش برای درمان سرفه کودکان :

روش های مختلفی برای تسکین و بهبود سرفه وجود دارد که برخی از آن ها شیمیایی و دارای عوارض بیشتر و برخی گیاهی و با عوارض محدودتری می باشند. شربت پدی کاف تولید مجتمع صنایع دینه ایران که یک شربت گیاهی و فاقد الکل و رنگ و طعم مصنوعی می باشد،  یکی از راه های موثر برای تسکین سرفه کودکان و حتی بزرگسالان (در دوز بالاتر) می باشد.

آشنایی با شربت گیاهی پدی کاف Pedi Cough :

شربت گیاهی پدی کاف دینه یک شربت گیاهی و طبیعی با تاثیر خلط آور و ضد سرفه مخصوص کودکان است که باعث بهبود سرفه های خشک و برونشیت می شود. این شربت گیاهی تنفس در کودک را بهبود بخشیده و باعث کاهش التهاب مجاری تنفسی فوقانی و برونشها می شود.

شربت گیاهی پدی کاف دارای عصاره گیاهان آویشن، ختمی و عشقه است. این گیاهان دارای خاصیت ضد التهاب و اسپاسم برونش ها هستند و تاثیر به سزایی در بهبود و درمان سرفه کودکان دارند.

ترکیبات و موسیلاژ گل ختمی با ایجاد یک لایه محافظ بر روی مخاط موجب نرم کنندگی مجاری تنفسی و پیشگیری از خراشیدگی و آسیب در ناحیه گلو می شوند.

شربت گیاهی پدی کاف دینه همچنین به منظور بهبود سرفه های تحریکی و سرماخوردگی نیز بسیار توصیه می شود. از ویژگی های مهم این محصول طبیعی بودن و عدم وجود الکل، رنگ و طعم دهنده و مصنوعی در ترکیبات آن است. وجود الکل در شربت ضد سرفه ممکن است باعث خشکی گلو شود ضمن آنکه مصرف آن به ویژه برای کودکان مناسب نمی باشد. رنگ و طعم مصنوعی نیز در مواردی ممکن است که تحریک کننده و حساسیت زا باشند.                                                       

مزایای شربت گیاهی پدی کاف برای درمان سرفه کودکان :

التیام بخش سرفه های تحریکی، سرماخوردگی و حساسیتی برای اطفالضد التهاب و ضد عفونی کننده مجاری تنفسی فوقانیتسریع روند درمان و بهبود سرفه در کودکانخلط آورکاملا طبیعی و دارای عصاره گیاهی آویشن، ختمی و عشقهدارای طعم مطلوب

نحوه تاثیر شربت گیاهی پدی کاف برای بهبود سرفه کودکان :

شربت گیاهی پدی کاف به دلیل وجود آویشن و عشقه که اثرات آنها در درمان سرفه و برونشیت مورد تایید است، دارای خواص ضد التهاب و اسپاسم برونش ها می باشد. بعلاوه خاصیت ضد باکتریایی ، ضد قارچی و ضد ویروسی مواد موثره آویشن و عشقه ثابت شده است. تیمول (ماده موثره اصلی آویشن) با دفع از طریق مجاری تنفسی فوقانی، موجب ضد عفونی شدن این مجاری می گردد. دیگر ترکیبات موجود در عصاره نظیر  فلاوونوییدها با تاثیر ضد التهابی باعث رفع تحریکات و التهابات مجاری تنفسی می شود. در فرمولاسیون این شربت گیاهی همچنین از گیاه ختمی استفاده شده است. موسیلاژ تولید شده توسط ختمی به عنوان یک لایه محافظ بر مخاط آسیب دیده گلو عمل کرده و دارای خواص نرم کنندگی، ضدسرفه و ضد التهاب می باشد. شربت پدی کاف فاقد الکل، رنگ و طعم دهنده مصنوعی می باشد و میزان تیمول آن به گونه ای تنظیم شده است که ضمن دارا بودن خواص درمانی به خوبی مورد پذیرش شیرخواران و کودکان قرار می گیرد و از این رو به عنوان شربت تسکین دهنده سرفه اطفال( خصوصا در سرفه های تحریکی، حساسیتی و سرماخوردگی) گزینه مناسبی است .

طریقه مصرف شربت گیاهی پدی کاف :

قبل از مصرف این دارو حتما با پزشک کودکان مشورت کنید. ولی  دستور العمل کلی مصرف این شربت به صورت زیر می باشد :

در اطفال کمتر از یک سال با نظر پزشک مصرف شود.در کودکان بین 1 تا 2 سال به مقدار 2.5 میلی لیتر (نصف پیمانه ) مصرف شود.شربت گیاهی پدی کاف برای کودکان بالای 2 سال به میزان 5 میلی لیتر (یک پیمانه) به منظور تسکین سرفه باید مورد استفاده قرار گیرد. در صورت دستور پزشک مصرف این شربت گیاهی برای اطفال 3 تا 6 بار در روز قابل مصرف خواهد بود.بزرگسالان نیز می توانند برای تسکین انواع سرفه از جمله سرفه های خشک از این دارو با دوز دو برابر نسبت به کودکان استفاده کنند.

شرایط و نحوه نگهداری شربت گیاهی پدی کاف :

پس از باز شدن درب شربت، حداکثر زمان استفاده به مدت 4 هفته می باشد.

پس از استفاده از شربت بطری را بسته و در محیطی به دور از گرما و نور نگهداری کنید.

دارو دور از دسترس اطفال نگهداری شود.

موارد منع مصرف شربت گیاهی پدی کاف :

افرادی که دارای حساسیت و آلرژی به هر یک از اجزای این فراورده می باشند، قبل از مصرف حتما با پزشک متخصص مشورت نمایند.

مصرف این شربت در دوران بارداری و شیردهی باید با تجویز و تایید دکتر صورت پذیرد.

آیا شربت گیاهی پدی کاف دارای عوارض می باشد :

به دلیل این که این محصول گیاهی و فاقد رنگ دهنده و مواد شیمیایی می باشد، تاکنون هیچ گونه عوارض و تداخل دارویی برای این شربت گزارش نشده است.

در هنگام استفاده از شربت گیاهی پدی کاف به این نکات توجه کنید :

قبل از مصرف شیشه شربت را تکان دهید.در صورتی که کودک آلرژی یا هر نوع حساسیتی داشته باشد، قبل از استفاده این موضوع را به پزشک معالج اطلاع دهید.مصرف این شربت برای کودکان کمتر از 1سال حتما باید با توصیه پزشک صورت پذیرد.حتما پس از استفاده درب بطری را بسته و در جایی به دور از نور و گرما و دور از دسترس اطفال قرار دهید.افرادی که به آویشن و یا هریک از اجزای فرآورده، حساسیت دارند نباید از این شربت استفاده کنند.این دارو خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی نیز دارد و از شیوع ویروس و تشدید سرماخوردگی جلوگیری می کند.این شربت برای بهبود سرفه های بزرگسالان نیز مورد استفاده قرار می گیرد، اما دستور العمل مصرف  آن باید توسط پزشک تعیین گردد.در صورت عدم بهبود پس از مصرف این شربت در مدت زمان 10 روز،  حتما باید به دکتر متخصص مراجعه شود.

قابل تهیه در کلیه داروخانه های کشور

www.dinehiran.ir

info@dinehiran.ir

صدای مشتری: 02161018 داخلی3

انتهای پیام/

R30411/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مصرف این شربت مجاری تنفسی سرفه کودکان درمان سرفه بهبود سرفه ضد التهاب رنگ و طعم سرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض

طبیعت استان کهگیلویه و بویراحمد، نگینی در زاگرس سرسبز، همواره به عنوان بهشتی از تنوع زیستی گیاهی شناخته شده است. در دامنه‌های پرشیب و دشت‌های حاصلخیز این استان، گنجینه‌ای از گیاهان ارزشمند و منحصر به فرد رویش یافته‌اند که هر کدام نقشی بی‌بدیل در حفظ تعادل اکوسیستم و زینت بخشیدن به طبیعت این خطه بوده‌اند. با این حال، این گنجینه بی‌نظیر، در معرض خطری جدی قرار گرفته است.

هفت گونه از این گیاهان بومی و ارزشمند، در حال حاضر در فهرست سیاه انقراض قرار دارند. بیلهر، تره، جاشیر خوراکی، کرفس کوهی، آنغوزه و باریجه، نام‌هایی هستند که شاید برای بسیاری ناآشنا باشند، اما هر کدام در جایگاه خود، گوهر‌هایی نایاب در طبیعت ایران محسوب می‌شوند.

این چالش زیست‌محیطی، نه تنها تنوع زیستی این استان را به شدت تهدید می‌کند، بلکه می‌تواند پیامد‌های ناگواری برای اقتصاد و معیشت مردم منطقه نیز به دنبال داشته باشد. گیاهان دارویی و خوراکی در کهگیلویه و بویراحمد، از دیرباز نقش مهمی در زندگی مردم محلی ایفا کرده‌اند و از بین رفتن آنها، می‌تواند به فقر و بیکاری در منطقه دامن بزند.

گیاهان نقش حیاتی در حفظ تعادل اکوسیستم‌ها ایفا می‌کنند. از دست رفتن هر گونه گیاهی، می‌تواند به زنجیره غذایی و چرخه‌های طبیعی آسیب برساند و پیامد‌های منفی برای سلامت انسان و محیط زیست به دنبال داشته باشد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد ضمن هشدار نسبت به تنوع زیستی این استان، از انقراض قریب الوقوع هفت گونه گیاهی نادر خبر داد. سعید جاویدبخت با برشمردن عواملی مانند برداشت بی‌رویه، تخریب زیستگاه و تغییرات آب و هوایی به عنوان تهدیدات اصلی این گنجینه‌های گیاهی، خواستار اقدامات عاجل برای نجات آنها شد.

بیلهر، تره، جاشیر خوراکی، کرفس کوهی، آنغوزه و باریجه نام‌هایی هستند که شاید برای بسیاری ناآشنا باشند، اما هر کدام در جایگاه خود، گوهر‌هایی نایاب در طبیعت ایران محسوب می‌شوند. این گونه‌های منحصر به فرد که در دامنه‌های پرشیب و دشت‌های حاصلخیز کهگیلویه و بویراحمد رویش یافته‌اند، در حال حاضر در فهرست سیاه انقراض قرار گرفته‌اند.

جاویدبخت با اشاره به برداشت بی‌رویه این گیاهان برای مصارف دارویی و خوراکی، این عامل را یکی از متهمان اصلی این فاجعه زیست‌محیطی می‌داند. تخریب زیستگاه‌ها به دلیل جاده‌سازی، چرای بی‌رویه دام و توسعه کشاورزی نیز مزید بر علت شده و نسل این گیاهان ارزشمند را در معرض خطر جدی قرار داده است.

تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین نیز از دیگر عواملی هستند که جاویدبخت به آنها اشاره می‌کند. این پدیده نه تنها بر کمیت و کیفیت این گیاهان تأثیر منفی می‌گذارد، بلکه آنها را در برابر بیماری‌ها و آفات آسیب‌پذیرتر نیز می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در تشریح اقدامات انجام شده برای جلوگیری از انقراض این گونه‌ها، به مسدود کردن جاده‌های فرعی منتهی به مراتع، فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌ها و سازماندهی نیرو‌ها در مناطق بحرانی اشاره کرد. برخورد قانونی با متخلفان نیز از دیگر اقداماتی است که به گفته جاویدبخت در دستور کار قرار دارد.

با این حال، جاویدبخت معتقد است که این اقدامات کافی نیستند و برای نجات این گنجینه‌های گیاهی، نیاز به یک عزم ملی و همکاری همه‌جانبه وجود دارد. او از جمله راهکار‌های اساسی را حمایت از جوامع محلی، افزایش آگاهی عمومی، جلب مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی و همچنین تحقیقات بیشتر برای تعیین دقیق وضعیت این گیاهان و یافتن راهکار‌های مناسب برای احیای آنها عنوان می‌کند.

انقراض این هفت گونه گیاهی نه تنها یک چالش زیست‌محیطی است، بلکه می‌تواند پیامد‌های ناگواری برای اقتصاد و معیشت مردم منطقه نیز به دنبال داشته باشد. از این رو، مسئولان، سازمان‌های ذیربط و آحاد مردم باید با حساسیت و جدیت بیشتری به این موضوع بپردازند و برای حفظ این میراث طبیعی ارزشمند تلاش کنند.

اگرچه اقداماتی مانند مسدود کردن جاده‌های فرعی و برخورد قانونی با متخلفان، گام‌های اولیه و ضروری برای جلوگیری از انقراض هفت گونه گیاهی نادر در کهگیلویه و بویراحمد هستند، اما برخی کارشناسان می‌گویند که برای نجات این گنجینه‌های گیاهی و تضمین بقای آنها در طبیعت، نیاز به راهکار‌های جامع و بلندمدتی است.

در اولین قدم، نیاز به تحقیقات علمی گسترده و دقیق در مورد وضعیت فعلی این گیاهان، عوامل تهدید کننده آنها و راهکار‌های مناسب برای احیای آنها وجود دارد. این تحقیقات باید توسط متخصصان مجرب و با استفاده از روش‌های علمی نوین انجام شود تا اطلاعات دقیقی از وضعیت این گونه‌های ارزشمند به دست آید.

جوامع محلی ساکن در مناطق زاگرس، از دیرباز با طبیعت پیرامون خود زندگی مسالمت‌آمیزی داشته‌اند و از دانش بومی ارزشمندی در زمینه حفاظت از منابع طبیعی برخوردار هستند. حمایت از این جوامع و جلب مشارکت فعال آنها در حفاظت از این گیاهان، می‌تواند نقشی کلیدی در احیای آنها ایفا کند.

افزایش آگاهی عمومی از طریق برنامه‌های آموزشی و رسانه‌ای، یکی از مهم‌ترین راهکار‌های حفاظت از این گونه‌های گیاهی است. با آموزش مردم در مورد اهمیت این گیاهان، تبعات انقراض آنها و راهکار‌های حفظ آنها، می‌توان گامی بلند در جهت نهادینه‌کردن فرهنگ حفظ محیط زیست در جامعه برداشت.

ایجاد و توسعه مناطق حفاظت‌شده در زیستگاه‌های این گیاهان، می‌تواند پناهگاه‌های امنی برای آنها فراهم کند و از آنها در برابر تهدیدات مختلف مانند تخریب و چرای بی‌رویه دام محافظت کند.

سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در زمینه محیط زیست، گنجینه‌ای از تخصص، تعهد و شور و اشتیاق برای حفاظت از طبیعت هستند. حمایت از این سازمان‌ها از طریق تخصیص بودجه و امکانات، می‌تواند به آنها در انجام فعالیت‌های مؤثر در زمینه حفاظت از این گونه‌های گیاهی نادر یاری رساند.

بخش خصوصی نیز می‌تواند با سرمایه‌گذاری در زمینه تولید و پرورش این گیاهان به صورت پایدار، به حفظ آنها و ایجاد اشتغال برای جوامع محلی کمک کند. این امر نه تنها به نفع محیط زیست خواهد بود، بلکه می‌تواند منافع اقتصادی نیز به همراه داشته باشد.

در کنار این راهکارها، اقداماتی مانند استفاده از ظرفیت گردشگری و جذب گردشگران طبیعت‌دوست، توسعه کشت و پرورش این گیاهان در زمین ها، حمایت از پژوهشگران و دانشجویان در زمینه مطالعه و احیای این گونه‌ها نیز می‌توانند در نجات این گنجینه‌های گیاهی و حفظ آنها برای نسل‌های آینده نقش‌آفرین باشند.

با اتخاذ این راهکار‌های جامع و با مشارکت همگانی، می‌توان امیدوار بود که شاهد احیای این هفت گونه گیاهی نادر در کهگیلویه و بویراحمد و حفظ آنها به عنوان میراثی گرانبها برای نسل‌های آینده باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • (ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن
  • هفت گوهر نایاب زاگرس در خطر انقراض
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • ۶۰ درصد غذا های المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد