Web Analytics Made Easy - Statcounter

سویه اُمیکرون کووید-۱۹ به نظر می‌رسد که کودکان زیر پنج سال را به شیوه‌ای جدید تحت تأثیر قرار می‌دهد به طوری که در آن‌ها به بروز سرفه‌های خشک و خش دار منجر می‌شود که به «خروسک» شناخته می‌شوند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  به نقل از ایرنا از پایگاه اینترنتی یاهو نیوز، در حالی که سرخک به طور کلی مضر نیست، اما می‌تواند برای والدینی که نوزادان و کودکان نوپایشان برای تزریق واکسن کووید-۱۹ بسیار کوچک هستند، موجب ترس و نگرانی آلودگی کودکانش به این ویروس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پزشکان می‌گویند، علت این موضوع به احتمال زیاد این است که به نظر می‌رسد سویه اومیکرون تمایل دارد در مجرای تنفسی قرار بگیرد تا اینکه به اعماق ریه نفوذ کند.

دکتر «بادی کریچ»، متخصص بیماری‌های عفونی کودکان و مدیر برنامه تحقیقاتی واکسن «واندربیلت» در مرکز پزشکی دانشگاه وندربیلت در نشویل در تنسی، گفت: مسیر‌های هوایی بچه‌ها آنقدر باریک است که گرفتگی آن‌ها به التهاب بسیار کمتری نیاز دارد.

هنگامی که کودکی با مجاری تنفسی باریک و ملتهب نفس می‌کشد، صدایی مشخصی ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به بروز سرفه‌ای شبیه صدای سگ یا فوک شود.

کریچ گفت که وی و همکارانش در کودکان خردسالی که آزمایش کووید-۱۹ مثبت داشتند، متوجه «تظاهرات خروسک مانند» شده اند. وی گفت که قسمت بالایی مجاری تنفسی بچه‌ها بسیار متورم می‌شود؛ زمانی که این اتفاق می‌افتد، مشخصه آن سرفه‌های خشک است.

تعدادی از ویروس‌های فصلی، از جمله پاراآنفلوآنزا و ویروس سنسیشیال تنفسی، می‌توانند منجر به بروز خروسک و عفونت دستگاه تنفسی به نام برونشیولیت شوند.

اکنون به نظر می‌رسد، کووید-۱۹ - به ویژه سویه اومیکرون باید به آن فهرست اضافه شود.

دکتر «سیف القطرنه»، متخصص ریه اطفال در دانشگاه ویرجینیای غربی، گفت که چنین تشخیص‌هایی همزمان با افزایش موارد ابتلای کودکان به کووید مشاهده شده است.

دکتر «آنتونی فائوچی» نیز در جریان نشست تیم پاسخگویی به کووید-۱۹ در کاخ سفید اظهار داشت: تاکنون به نظر می‌رسد که سویه اومیکرون نسبت به گونه دلتا شدت کمتری دارد. اما این هشدار را به خاطر بسپارید که با گسترش سریع این سویه در جامعه شاهد بستری شدن تعداد بیشتری از کودکان در بیمارستان هستیم که باز هم، بیشتر در میان افراد واکسینه نشده است.

القطرنه گفت که وی و همکارانش نگران اتفاقاتی هستند که ممکن است در هفته‌های آینده رخ دهد، چراکه اومیکرون همچنان در حال گسترش است. هنوز دو تا سه هفته تا رسیدن به اوج موارد ابتلا به اومیکرون فاصله داریم. فکر هوشمندانه این است که برای ابتلای بیشتر کودکان و نوزادان به برونشیت آماده شویم.

محققان به والدین اطمینان می‌دهند که اکثریت قریب به اتفاق کودکان خردسال مبتلا به کووید-۱۹، احتمالاً به بیماری خفیفی مبتلا می‌شوند، اما ممکن است برخی از کودکان، حتی کودکانی که قبلا سالم بودند، دچار عوارض جدی شوند که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند.

در واقع، تجزیه و تحلیل داده‌های بهداشت و خدمات انسانی آمریکا که توسط پایگاه ان. بی. سی نیوز انجام شده است، نشان می‌دهد که حداقل ۱۶ ایالت آمریکا رکورد تعداد بستری‌های کودکان مرتبط با کووید-۱۹ را شکسته‌اند.

دکتر «جیم ورسالوویچ»، آسیب شناس که یکی از مسوولان «مرکز فرماندهی کووید-۱۹ بیمارستان» است، گفت: نزدیک به ۴۰ درصد از موارد بستری کودکان در بیمارستان اطفال تگزاس در هیوستون شامل کودکان زیر ۵ سال است. واکسن‌های کرونا یکی از بهترین راه‌ها برای محافظت در برابر عفونت هستند، اما انتظار نمی‌رود که این واکسن‌ها به زودی برای کودکان کم سن و سال در دسترس قرار گیرند.

به گفته کارشناسان، بهترین دفاع برای کودکان واکسینه نشده، «پیله کردن» آنهاست. یعنی اطرافشان با بزرگسالان و بچه‌های بزرگتر که واکسینه شده اند، محاصره شود. برچسب ها: اومیکرون ، امیکرون ، خروسک ، سرفه ، کرونا ، کووید 19 ، متخصص اطفال ، ریه ، تنفس

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: اومیکرون امیکرون خروسک سرفه کرونا کووید 19 متخصص اطفال ریه تنفس نظر می رسد کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۸۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای ظهر پنج شنبه در دیدار با کارگران هرمزگانی ضمن تبیین نگاه دقیق دین مبین اسلام به موضوع کار و کارگر اظهار داشت: نفس کار و تولید در دین اسلام از ارزش والایی برخوردار است و بیکاری، کم‌کاری و سستی در این الهی مذمت شده است.

وی با اشاره به خطرات کم رنگ شدن فرهنگ کار و تلاش در جامعه افزود: کنار گذاشته شدن کار و تلاش در جامعه آهنگ توسعه و پیشرفت را از بین می‌برد و منجر خواهد شد که با گسترش فقر در جامعه زندگی‌های عزتمندانه نیز از بین بروند.

محسنی اژه‌ای، کار، تولید و تولید ثروت را عوامل اصلی توسعه، عزت و استقلال کشور معرفی و بیان کرد: دوری گزینی از کار و تلاش می‌تواند استقلال سیاسی جامعه و حتی فرهنگ و اعتقادات مردم را خدشه دار کند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به توجه ویژه رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال‌ها به موضوعات اقتصادی عنوان‌کرد: اگر بخواهیم شعار امسال را که جهش تولید با مشارکت مردم است را محقق کنیم یکی از نیروهای فعال و تأثیر گذار برای تحقق این مهم جامعه بزرگ کارگری است.

وی با بیان اینکه کارگران و خانواده‌هایشان درصد قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، گفت: کارگران سهم بزرگی در تحقق شعار سال دارند و باید به جایگاه این قشر در جامعه بیش از پیش توجه شود چرا که کارگر هم به لحاظ عقلی و هم به لحاظ توصیه‌های رسیده از سوی بزرگان دین در جایگاه رفیعی قرار دارند.

ضرورت تضمین امنیت شغلی کارگران

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، عنوان‌کرد: باید برای کارگران شرایط ارتقای شغلی نیز دیده شود و همه کارگران بیمه شده و از حقوق بازنشستگی برخوردار شوند و امنیت شغلی برای کارگران تضمین شود.

وی تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقای شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه تاکید کرد: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضائیه است؛ باید کارگران بدانند که مرجع تجدید نظر پیرامون برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضائیه است.

رئیس دستگاه قضا، با تاکید بر لزوم شناسایی عوامل مؤثر در امنیت شغلی کارگران گفت: قانون برای رسیدگی به اختلافات بین کارگر و کارفرمایان مرجعی را پیش‌بینی کرده است که یکی از اعضای آن کمیسیون نیز جزو قضات قوه قضائیه است اما کارکرد این کمیسیون به درستی برای مردم تبیین نشده است و این وظیفه حاکمیت است که این کمیسیون و نحوه فعالیت آن را به اطلاع مردم برساند.

وی، مسکن را یکی از مهم‌ترین موضوعات اصلی و پر هزینه در سبد خانوار دانست و اظهار کرد: امروز با حقوق کارگری و حتی حقوق قضائی امکان تهیه مسکن وجود ندارد و وظیفه اصلی حکومت این است که راه‌های صاحب مسکن شدن برای مردم را باز کند تا مردم بتوانند به مسکن متعارف که در قانون اساسی نیز پیش بینی شده است دست پیدا کنند.

محسنی اژه‌ای بیان کرد: لازم است مشکلاتی که در استان هرمزگان مربوط به قوه قضائیه می‌شود احصا شده و تحویل رئیس کل دادگستری استان شود.

وی خاطرنشان‌کرد: مشکلات احصا شده توسط رئیس کل دادگستری استان پیگیری و حل خواهد شد و چنانچه از اختیارات وی خارج بود با تفویض اختیارات یا به صورت پیگیری شخصی دنبال خواهد شد.

کد خبر 6095145

دیگر خبرها

  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • سردار آزمون رخ به رخ غول آشنا
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • سپاه و بسیج با آثار شهید مطهری آشنا شوند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال