Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرفتگی بینی و ترشح پشت حلق به خصوص پس از چرت زدن کودک در طول روز یا در طول خواب شبانه سرفه کودک را بدتر خواهد کرد، بنابراین سعی کنید مجاری بینی را تا جایی که می‌توانید باز نگهدارید.

استفاده از دستگاه مرطوب‌کننده هوا یا بخور سرد در کنار تختخواب کودک با مرطوب نگهداشتن مجاری هوایی به کاهش سرفه کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به کودک مقدار زیادی آب یا آب میوه بدهید. اگر کودکان میل به نوشیدن ندارد، می‌تواند به او آب‌نبات سرد مکیدنی بدهید.

دادن یک قاشق عسل پیش از به خواب رفتن هم می‌تواند به تسکین سرفه کمک کند. اما هیچگاه به کودکان زیر ۲ سال عسل ندهید، چرا که ممکن است آنها را در معرض خطر بیماری مرگبار «بوتولیسم» قرار دهد.

برای کاهش تب کودک می‌توانید از استامینوفن یا ایبوپروفن استفاده کنید. به کودکان زیر ۲ سال  داروی سرماخوردگی یا ضد سرفه ندهید، زیرا ممکن است باعث ایجاد عوارض جانبی خطرناک در آنها شود.

در همین زمینه:

هشدار: به کودکان زیر ۲ سال داروی سرماخوردگی ندهید

در کوکانی که نمی‌توانند با فین کنند تا بینی‌شان را پاک کنند، می‌توانید از قطره بینی نمکی و یک پوآر بینی استفاده کنید.

اگر در این موارد کودک دچار سرفه باید به نزد پزشک کودکان ببرید:

شروع سرفه در چند هفته اول زندگی نوزاد. سرفه به همراه تب که بیش از پنج روز طول می‌کشد. - سرفه‌ای که برای هشت هفته طول می‌کشد. سرفه‌ای که در هفته سوم بدتر می‌شود. سرفه‌ای که به همراه اشکال یا سختی در نفس کشیدن است. عرق شبانه، کاهش وزن و بالا آوردن خون هنگام سرفه کردن. سرفه و گرفتگی بینی که بیش از ۱۰ روز ادامه یابد و رو به بهبودی نباشد.

بالاخره اینکه در دوران شیوع کرونا سرفه ممکن است یکی از علائم ابتلا به کووید-۱۹ باشد و تنها با انجام آزمایش است که می‌توان در این مورد اطمینان پیدا کرد. همچننی اگر کودک دچار اشکال در نفس کشیدن است، بیحال است و به شما پاسخ نمی‌دهد یا نمی‌توان چیزی بخورد با بوشید، فورا او را به نزد دکتر ببرید.

کد خبر 655416 برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز بهداشت کودکان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجله نکته بهداشتی روز بهداشت کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت:بدون شک مطالبات پارلمان کودک، یادداشت شده و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، داوود قربانی پیش از ظهر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه پارلمان کودک در سال ۱۴۰۳ و پاسخ به درخواست اعضای این پارلمان در حوزه مباحث مدیریت شهری مرتبط با کودکان اظهار کرد: شهردار اراک از نزدیک شنونده مطالبات پارلمان کودک بوده و این مطالبات پیگیری خواهد شد.

وی افزود: از پارلمان کودک شورای شهر ششم انتظار داریم موارد و مسائل خارق‌العاده و کارهای جدید را در دستور کار خود قرار دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: بدون شک مطالبات پارلمان کودک، یادداشت شده و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن کودکان غزه هم گفت: همانطور که مطلع هستید، کشور فلسطین و باریکه غزه مورد تهاجم استکبار جهانی و اسرائیل کودک کش قرار گرفته است، بنابراین از پارلمان کودک درخواست دارم با صدور بیانیه اقدامات ددمنشانه این رژیم را محکوم کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک خاطرنشان: پارلمان کودک شایسته است یک بیانیه و یا یک متن فاخر در برای حمایت از کودکان مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم کودک کش اسرائیل صادر کند.

کد خبر 750077

دیگر خبرها

  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان