Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر گروه اطفال بیمارستان ولیعصر (عج) بیرجند با بیان اینکه مکان ابتلای کودکان به اُمیکرون بیشتر است، گفت: کودکان زیر ۱۲ سال طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت برای دریافت واکسن کرونا مراجعه کنند. 

کوکب نمکین، شب گذشته ۲۰ بهمن ماه با اشاره به پیک ششم کرونا و بیان اینکه در اُمیکرون امکان ابتلای کودکان که علامت‌دار شوند، بیشتر است افزود: کودکان در هر سنی می‌توانند به این ویروس مبتلا شوند و نباید مورد بی‌توجهی قرار گیرند که در معرض خطر کمتری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، وی گفت: نسبت به سایر سویه‌های ویروس کرونا شانس درگیری دستگاه تنفسی تحتانی در اُمیکرون کمتر است و بیشتر تظاهرات آن به شکل عفونت تنفسی فوقانی است، علائم آن نیز شامل تب، آبریزش بینی، سرفه که بعضا خشک است که اصطلاحا سرفه‌های خروسکی (کروپ) می‌گویند و گلو درد جزء علائمی است که در کودکان شایع است. 

این متخصص اطفال اظهار کرد: معمولا اُمیکرون سرایت بالایی دارد که می‌تواند همه اعضای یک خانواده را درگیر کند، شیوع اُمیکرون با آنفلوانزا فصلی همزمانی دارد که این بیماری با علائم تنفسی تب و سرفه ممکن است، آنفلوانزا باشد. 

وی با بیان اینکه در اُمیکرون علائم گوارشی کمتر شایع است افزود: بعضی مواقع ممکن است این علائم به شکل استفراغ، اسهال و تب تظاهر پیدا کند و گاهی نیز تشنج رخ می‌دهد که در اُمیکرون شانس آن بیشتر است. 

نمکین با اشاره به اینکه خیلی از بیماران علائم خفیف دارند گفت: برای بهبودی این افراد درمان حمایتی مانند کنترل تب و مصرف مایعات فراوان در منزل توصیه می‌شود. 

وی بیان کرد: اگر فرد مبتلا دچار بیماری زمینه‌ای شامل دیابت، بیماری مزمن عصبی، ریوی، کلیوی، نقص سیستم ایمنی، مصرف داروی شیمیایی، کودک زیر یک سال یا کودک زیر پنج سال باشد که تب فرد بیش از سه روز طول بکشد، حتما با اولین علائم به کلینیک یا مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کند. 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: ضد سرفه خیلی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی‌شود چون سرفه یک مکانسیم دفاعی است. 

وی اظهار کرد: انتشار اُمیکرون در جامعه زیاد است و در یک بازه زمانی کوتاه مدت ممکن خواهد بود مراجعه به بیمارستان‌ها افزایش پیدا کند و عده‌ای به تخت بیمارستانی نیاز پیدا کنند. 

نمکین گفت: توصیه می‌شود مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، از دورهمی‌های خانوادگی پرهیز کنند، کودکان در اجتماعات ظاهر نشوند و تکمیل واکسیناسیون بزرگسالان و واکسن کودکان زیر ۱۲ سال طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت را نیز انجام دهند. 

وی با اظهار اینکه کودکان از محیط کرونا می‌گیرند و به سایرین منتقل می‌کنند افزود: در صورت ابتلا بچه‌ها از تماس با افراد مسن اجتناب کنند. 

مدیر گروه اطفال بیمارستان ولیعصر (عج) بیرجند با بیان اینکه دوره بیماری تا پنج روز کنترل می‌شود گفت: اگر تنفس کودک تند شود یا لب کبود، بی‌قراری شدید، تب طول کشیده و دچار بیماری زمینه‌ای باشد و یا اگر استفراغ مکرر، عطش شدید یا دچار تشنج یا بثورات پوستی شود را می‌توان جزو علائم خطر در کودکان دانست که باید حتما به اورژانس بیمارستان مراجعه شود و حتی شاید نیاز به بستری در بیمارستان باشد. 

وی با توصیه به مصرف کوتاه‌مدت مکمل‌ها با ترکیباتی همچون روی، زینک و ویتامین د، مصرف آنتی بیوتیک را تنها در صورت تجویز پزشک توصیه کرد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی واکسن کرونا وزارت بهداشت ا میکرون آنفولانزا ا میکرون کودکان زیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • علائم فشار خون بالا
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • آغاز تبلیغات انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز شد
  • فردا تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز می‌شود
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت